Cégünk az Eco-Print & Tax Kft. 2011-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a magyarországi jelöléstechnikai berendezések üzemeltetéséhez kötődő kellékanyag, alkatrész és technikai igények kiszolgálása. Mivel több éves jelöléstechnikai tapasztalattal alakult cégünk, garantálni tudjuk, hogy a jelenlegi partnerük szakmai tudását már a kezdetektől fogva biztosítani tudjuk.

Fő profilunk a Videojet, Willett, Linx, Domino, Imaje, Hitachi, Leibinger, Citronix termékcsaládba tartozó gépek kellékanyag, alkatrész és szerviz igényének ellátása. Ehhez igyekszünk minél több terméket az igényekhez mérten, optimalizálva raktáron tartani, és 1-2 munkanapon belül szállítani.

Tudjuk azt, hogy egy készülék üzemeltetése nem kevés költséget ró az üzemeltetőre, ezért árainkat úgy próbáltuk kialakítani, hogy azt a partnereink reálisnak, elfogadhatónak tartsák.

Minden egyes ügyfelünkkel hosszú távú, stratégiai kapcsolat kialakítását tartjuk a legfontosabbnak. Nálunk az ügyfél nem csak ügyfél, hanem partner is. Hiszen közösen tudjuk megoldani azokat az igényeket, melyeket a törvényhozók illetve az Önök megrendelői kérnek, elvárnak.

Ezért kérem, hogy amennyiben fontosnak tartja, hogy egy tapasztalt, segítőkész csapat legyen a partnere, és mindez megfizethető árakon segítse a munkájukat, kérem keressenek elérhetőségeinken, hogy mielőbb személyesen is tapasztalhassa felkészültségünket.

Tisztelettel, Eco-Print & Tax Kft.

 Költséghatékony üzemeltetés

Bármilyen típusú jelölőgépébe tőlünk be tudja szerezni a szükséges kellékanyagot, alkatrészt. Képzett kollégink...

 Parnereink szolgálatában

Minden új és meglévő partnerünknek ingyenes állapotfelmérést és kellékanyag tesztet biztosítunk.

Részleteké...