UA-158190704-2Jelöléstechnika - HP fejes/ Tintasugaras nyomtatók, jelölőgépek

HP fejes/ TIJ nyomtatók

Próbálja ki és tapasztalja meg a kiváló minőségű, nagy sebességű és megbízható ipari nyomtatást! A nyomtatóink professzionális technológiával nagy felbontású vonalkódokat, logókat és alfanumerikus szöveget biztosítanak, amelyek megbízható, karbantartást nem igénylő, könnyen használható, integrálható és könnyen csatlakoztatható készülékek. A HP-fejes/ TIJ nyomtatóink kiváló szöveg- és képminőséget nyomtatnak nagy sebességgel, sokféle hordozóanyagra. A felhasználóink azonnal munkába állhatnak semilyen speciális képzés nem igényel, mivel nincs bemelegedési ciklus és leállás nélkül üzemeltethetik. Olyan vállalatok számára ajánljuk, melyek magas nyomtatási minőséget igényelnek, megbízható és karbantartást nem igénylő megoldással, amely támogatja az időszakos vagy folyamatos nyomtatást.
Milyen nyomtató és tinta optimális a csomagoláshoz? Különböző nyomtatási technológiákkal való együttműködés és a nyomtatóvezérlők széles skálája, valamint a nyomtatási fej különböző formáinak széles választéka lehetővé teszi, hogy olyan megoldást szállítsunk, amely a legtöbb kódolási és jelölési alkalmazáshoz megfelel. Megtaláljuk Önnek az optimális megoldást, legyen az kis vagy nagy méretű nyomtatás, egyszerű nyomtatási feladat vagy végpontok közti komplex folyamat. Rendszereinkhez széles választékban nyújtunk tintákat, bármely kombináncióval, hogy kiváló minőségben tudjunk készíteni termékazanosítókat, lejárati kódokat, logókat/ grafikákat, tételszámokat, 1D és 2D kódokat továbbá dátum idő jelöléseket. Tekintse meg alábbi kinálatunkat, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel, hogy az optimálist nyomtatót, vezérlőt és tinta kombinációt használjon!

Famjet TL-300 DK HP fejes nyomtató


Famjet TL-300 DK nyomtató

Fam TL-300 HP fejes (TIJ) nyomtató, jelölőgép

A TL-300DK nyomtató a legköltséghatékonyabb megoldást kínálja a porózus, félig porózus és nem porózus hordozókhoz, mely egy HP termikus tintasugaras technológiát tartalmazó nyomtatórendszer.

A nyomtató nem igényel karbantartást!
A tintapatron kiküszöböli a felesleges nyomtatófej-szolgáltatásokat. A lengőkeret-mechanizmus kialakítása védelmet nyújt a nyomtatófej érdekében. Ez valóban nulla karbantartást jelent és drasztikusan csökkenti az összes önköltséget.

Android technológia: Kompakt 3,5" méretű LCD-képernyővel rendelkezik és a legjobb teljesítményt nyújtja versenyképes áron.
Magas olvashatóságú jelölések: Képes 1D és 2D vonalkódok kinyomtatására, beleértve az EAN 128, Code 128, Code 39, Data mátrix, QR stb. kódokat. Tinták széles skáláját ajánljuk a porózus és nem porózus hordozókhoz!

Fam TL-300DK HP fejes (TIJ) nyomtató jellemzői:
- Modern tintasugaras jelölőgép
- Karbantartás mentes
- Hígító fogyásmentes
- Akár 4 fej egymáshoz illeszthető
- Max. 50 mm magas felirat
- 3,5" színes érintőképernyős kijelző
- Android technológia
- Hálózatba kötési lehetőség
- LAN, RS32, USB portok használata
- Akár 600 dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D és 2D kódok nyomtatás
- Kompakt méret

Famjet TL-300 DK Mobil HP fejes nyomtató


Famjet TL-300 DK Mobil nyomtató

HP fejes (TIJ) jelölőgépek, mobil nyomtatók

Kompakt hordozható, ultra könnyű és könnyen kezelhető nyomtató!
A TL-300dk MOBILE a fejlett technológia, megfizethető áron, amely könnyű (kevesebb mint 1 kg) és kezelhető (100% vezeték nélküli).

A TL-300dk MOBILE nyomtató a HP®45 termikus tintasugaras patron technológiájával működik. Kétirányú alfanumerikus karakterek, logók és vonalkódok (adatmátrix stb.) különféle felbontásban nyomtat- hatók, akár 600 dpi felbontásig.

Az üzenetek, amelyek változó adatokat, számlálókat stb. tartalmaznak, közvetlenül az Android Touch képernyőn keresztül szerkeszthetők vagy a nyomtatóhoz mellékelt szoftverszerkesztővel is létrehozhatók számítógépen.

Famjet TL300 mobil nyomtató jellemzői:
- Modern kézi tintasugars jelölőgép
- Karbantartás mentes
- Hígító fogyásmentes
- Hordozható berendezés (csak 1kg!)
- Maximális sebesség: 31m/perc
- 2,8" szines érintőképernyős kijelző, Android technológia
- LAN, RS32, USB portok használata
- Akár 600dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D és 2D kódok nyomtatás
- Kompakt méret

Famjet Maxi HP fejes nyomtató

Famjet Maxi nyomtató

Famjet HP-fejes Maxi nyomtató

Nagy felbontású nyomtató termikus tintasugaras technológiával (TIJ) és a világon elsőként használja az új Collins 1” (25 mm) termikus tintasugaras patronokat.

A Maxi a TL-300DK tintasugaras nyomtató természetes fejlődése, különösen másodlagos csomagolású nyomtatási alkalmazásokban, ahol nagyobb méretű nyomtatómotorra van szükség. Az 1" (25 mm-es) patron előnye, hogy jobb minőségű vonalkódokat, 2D-kódokat és logókat tud nyomtatni feltéve, hogy az információk nyomtatásához nem kell több fejet ​​összefűzni.

A patronokat belső szabályozóval tervezték, hogy elkerüljék a hidraulikus kapilláris rendszerek korlátozásait, így valódi tinta megoldást kínálva, amely ideális a nagy felhasználók számára.

Famjet Maxi nyomtató jellemzői:
- Modern nagy karakteres tintasugaras jelölőgép
- Karbantartás mentes
- Hígító fogyásmentes
- Akár 4 fej egymáshoz illeszthető
- Max. 50 mm magas felirat
- 2,8" színes érintőképernyős kijelző
- Android technológia
- Hálózatba kötési lehetőség
- LAN, RS32, USB portok használata
- Akár 600 dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D és 2D kódok nyomtatása
- Kompakt méret

Famjet Maxi Mobil HP-fejes nyomtató

Kiegészítők, tartozékok:
- Vizesbázisú festékpatronok
- Alkoholbázisú festékpatronok
- Szines festékpatronok


Famjet Maxi Mobil HP-fejes nyomtató

Famjet Maxi (TIJ) Mobil nyomtató

Nagyfelbontású tintasugaras nyomtató, alfanumerikus karakterekkel, logókkal és vonalkódokkal.
Akár 25 mm-es nyomtatási magasság, sokféle porózus és fényes felületre ajánlott. A Famjet MOBILE a fejlett technológiát, megfizethető árat, egyszerű használatot, könnyűséget (kevesebb mint 1 kg), könnyű kezelhetőséget (100% vezeték nélküli), különféle alkalmazásokat és karbantartásmentességet jelenti.

A Famjet MOBILE a TIJ termikus tintasugaras technológián alapuló nyomtatási rendszert használ, HP®45 patronokkal vagy 25 mm-es Collins patronokkal, amelyek tartalmazzák a nyomtatómotor. Ezért kiküszöböli a karbantartás szükségességét, mivel a nyomtatómotort minden alkalommal kicseréljük a patroncserénél.

Az alfanumerikus karakterek, a logók vagy akár kétirányú vonalkódok (adatmátrix stb.) különféle felbontásokban nyomtathatók, akár 750dpi-ig. Az üzenetek, dátumok, számlálók stb., amelyek változó adatokat tartalmaznak, közvetlenül a megfelelő vezeték nélküli kézi vezérlőn keresztül szerkeszthetők, majd megjeleníthetők, visszahívhatók vagy módosíthatók a nyomtató érintőképernyőjén, vagy a számítógépen a szoftverszerkesztő segítségével küldve és behelyezve a jelölőgép USB-tárába. A nyomtató eleje egy kódolóból áll, amely garantálja mind az optimális 3 mm-es távolságot a fúvókáknak az alapfelületről, amelyekre nyomtatni kívánunk.

Famjet Maxi mobil nyomtató jellemzői:
- Legnagyobb sebesség: 31 m / perc @ 600 dpi
- Kijelző (felhasználói felület): Érintőképernyős verzió (2,8 ")
- Nyomtatási magasság: 12,7 mm-ig egy sorban vagy több sorban
- Külső interfész: USB, Memória kapacitás: Legfeljebb 500 üzenet
- Technológia: HP TIJ2.5 (HP illesztőprogram), Maximális távolság: 3 mm
- Méretek: 212x135x120 (mm), Súly: 980g
- Kezelhető patronok: Eldobható HP®45, 42 ml. tinta
- Tinta típusok: Teljes tintatartomány- porózus, félig porózus és fényes hordozókhoz
- Különböző szín választható: fekete, piros, kék, zöld, UV-olvasható
- Tartalom megadása: Szöveg: az összes nyugati karakter; Változó adatok: Naptár (gyártási dátumok, lejárat dátuma stb.); Számlálók: Shift kód, dátum; Logó: legfeljebb 200 logót lehet importálni; Vonalkódok: logóként importálható, ezért nincs formátumkorlát
- Felhasználási hőmérséklet: 5°C és 40°C között
- Tárolási hőmérséklet, nyomtató: -10°C és 60°C közötti, patron: 2°C és 50°C között
- Páratartalom: Akár 70% nem kondenzáló
- Tartozékok: PC szoftver szerkesztő, Tanúsítvány: CE
- Tápegység: AC: 110v-220v @ 50-60Hz, 1A DC: 15v, 2A

HSA Minitouch F-Type HP fejes nyomtató

Minitouch F-Type

HSA HP-fejes nyomtató Touch

Könnyen integrálható és kezelhető.
Kis méretével a vezérlő bárhová illeszkedik. Ha a nyomtatófejek kívül vannak felszerelve, akkor vizszintes és oldalsó nyomtatáshoz is használható. A kompakt változat (MiniTouch és oldalsó / alacsony nyomtatófej) egy vezérlőt és nyomtatófejet biztosít egy egységben, így ideális az oldalsó nyomtatáshoz.

Válasszon ½ ”-2” nyomtatási magasság között
HSAJET® MiniTouch MTHP4 - Közvetlenül vezérelhet egy vagy két nyomtatófejet (oldalsó/vizszintes) a kompakt változat miatt vagy használja ki a rugalmasságát és a MiniTouch segítségével akár 4 fejet is ​​csatlakoztathat a vezérlőhöz, akár önmagában, akár elosztódobozban, egy, két és három fej kombinációjával.

HP TIJ 2.5 TECHNOLÓGIA
A HSAJET® MiniTouch megbízható HP technológián alapszik, amely következetes, magas színvonalú, gyors nyomtatást, kivételes értéket / minőséget és egyszerű használatot biztosít.

HSA Touch HP-fejes nyomtató jellemzői:
- Modern HP technológiás jelölőgép
- Karbantartás és hígító fogyás mentes
- Akár 4 fej egymáshoz illeszthető és 50,8 mm magas felirat
- 5,7" színes érintőképernyős kijelző, Android technológia
- Hálózatba kötési lehetőség, LAN, RS32, USB portok használata
- Akár 600 dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D és 2D kódok nyomtatása
- Kompakt méret

Micron MCHP1 HP fejes tintasugaras nyomtató

HSA Micron MCHP1 tintasugaras nyomtató

HSA Mikron HP-fejes nyomtató

Egyedi kis vezérlő és nyomtató egység egyben!
Ideális az ismétlődő nyomtatási feladatokhoz.A HSA Micron nyomtató egy „dobozban lévő” kompakt egység. Csak helyezze a tintapatront a foglalatba, csatlakoztassa a hálózathoz és nyomtasson azonnal egy gombnyomással.

Könnyen integrálható!
A nyomtató nagyon kevés helyet foglal el. Nem sokkal több, mint maga a tényleges patron. Ez nagyon egyszerűvé teszi az integrálást például a csomagolási sorokba vagy a címkeadagolókba. Nyomtasson vízszintesen vagy 90 ° -kal függőlegesen lefelé.

A Micron nyomtató belső érzékelővel rendelkezik!
Ha külső érzékelő szükséges, csatlakoztassa azt közvetlenül a nyomtatóhoz.Az érzékelő távolsága könnyen megválasztható a nyomtatási munka megtervezésekor.

Micron MCHP1 nyomtató jellemzői:
- Modern, az egyik legkisebb jelölőgép a piacon
- Karbantartás, hígító fogyás mentes
- Csomagológépekbe integrálható
- Felirat magasság: 12,7 mm
- 2,8" színes érintőképernyős kijelző, Android technológia
- Hálózatba kötési lehetőség, LAN, RS32, USB portok használata
- Akár 600 dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D és 2D kódok nyomtatása
- Kompakt méret (107 x 86 x 87 mm)

HSA (TCUF) vezérlő tintasugaras nyomtatókhoz

HSA (TCUF) vezérlő tintasugaras nyomtatókhoz

HSA (TCUF) kompamkt vezérlőegység nyomtatókhoz

HSAJET® TCUF kompakt vezérlőegység.
A HSAJET® kompakt vezérlőegység ideális nyomtatási megoldás kis üzenetekhez, azaz szöveg, vonalkód, számlálók, dátum / idő és grafika nyomtatásához. Ideális gyártósorokba, nyomtatóegységekbe és más berendezésekbe történő integrálásra.

Nagyon kompakt megoldás,minimális karbantartást igényel. Következésképpen nincs szükség speciális képzésre a HSAJET® TCUF működtetéséhez és karbantartásához. A kivitel rozsdamentes acélból készül, és a gyártási területeken könnyen megvalósítható.

TCUF Integrált Billentyűzettel
A TCUF-int beépített billentyűzettel és kijelzővel rendelkezik. Több feladat illeszthető be a beépített CF-kártyára és közvetlenül a billentyűzetről választhat programokat/ feladatokat.

HSAJET® TCUF kompakt egység jellemzői:
- Technológia: HP TIJ 2.5
- Nyomtatási magasság: 25,4 mm-ig (1")
- Nyomtatófejek: 1 vagy 2 soros F-típusú nyomtatófej
- Feszültség: 100–240 VAC
- Képernyő: 2 soros LCD kijelző
- Tervező szoftver: OBJ InkDraw (speciális szakasz)
- Ház: rozsdamentes acél
- Súly: 1,6 kg w / integrált tápegység
- Kiegészítők: CF-kártya

HSA Minikey HP-fejes(TIJ) nyomtató

HSA Minikey nyomtató

HSA Minikey HP-fejes (TIJ 2.5) nyomtató

Gyors, egyszerű kódolás és jelölés!
Kompakt nyomtató beépített nyomtatófejekkel. Ideális a csomagolási folyamatokhoz történő beépítéshez.

MINIKEY nyomtató a HP TIJ 2.5 technológia!
A HSAJET® MiniKey megbízható HP TIJ 2.5 technológián alapszik, amely következetes, magas színvonalú, gyors nyomtatást kínál. A nyomtató felhasználói felülete olyan egyszerűen használható, hogy szinte nincs képzés.

Multifunkciós nyomtató, -jelölőberendezés.
A MiniKey egy kompakt egység, amelybe behelyezi a tintapatront a fejbe, csatlakoztatja a készüléket és azonnal nyomtat egy gombnyomással.

HSA Minikey nyomtató jellemzői:
- 2GByte belső memória
- Karbantartás és hígító fogyás mentes
- Csomagológépekbe integrálható
- Felirat magasság: 50,8 mm
- Hálózatba kötési lehetőség
- LAN 100Mbit, RS32, USB portok használata
- Akár 600dpi nyomtatási felbontás
- Dátum, Szövegek, 1D-, 2D kódok, grafika nyomtatása

HSA Prémium nyomtatófejek

Termikus tintasugaras nyomtatókhoz prémium nyomtatófejek

Termikus tintasugaras nyomtatókhoz prémium nyomtatófej


Opcionális kiegészítők:
- Termékérzékelő;
- Vezetőkerék;
- Láblap dupla érzékelő bemenethez;
- Elosztó doboz (3 vagy több nyomtatófej csatlakoztatásához a CB6e-hez);
- Nyomtatófejek rögzítése;
- Teleszkópos rögzítőkészlet;
- Tangenciális kar;
- Hidak;
- HP45 tintapatronok

Masszív, robosztus és kompakt kialakítás
A nyomtatófej kemény eloxált alumíniumból készül, CrN-kezelt alumínium talppal. A nyomtatófejet a szállítószalaghoz közelebb lehet elhelyezni, mint más nyomtatófejeket, mivel a fúvókák és az alsó él közötti távolság minimális. Az oldalsó nyomtatás most már a szállítószalaghoz közelebb lehet, mint 16,2 mm.

Led-es billentyűzet minden egyes nyomtatófejen
A nyomtatófej billentyűzetéből minden patron kiüríthető, függetlenül attól, hogy a nyomtatófej egyetlen emelőből vagy egymásra rakott állványból áll-e. A LED-jelzőfény kigyullad, ha alacsony a tinta szint, és a patron cseréje után visszaállítható a billentyűzetről.

Egyszerű és biztonságos patron csere
Az egyszerű váltás funkció lehetővé teszi a patron cseréjét egy kézzel, retesz nélkül. A kialakítás megkönnyíti a patron helyes behelyezését. A mágnesek és a rugó kombinációja biztosítja a nyomtatópatron helyes helyzetét behelyezéskor.

Egy kábel 4 csatlakoztatott fejjel szembe
A piacon elérhető más csatlakoztatott nyomtatófejekkel ellentétben a HSAJET® Premium nyomtatófejeket úgy tervezték, hogy több kombinált tulajdonsággal rendelkezzenek, mint csupán az egymás melletti egyes állványok. A nyomtatófejek egymással vannak összekötve, így minden kommunikáció egy állványra kerül, amely egy kis belső szalagkábel segítségével kommunikál és osztja az adatokat. Ez leegyszerűsítette kommunikációt és minimalizálja a kábelek számát. Az összekapcsolt 4 fejnek csak egy kábelre van szüksége állványonként. Ugyanazt az egyetlen kábelt használják a nyomtatófejek a kommunikációhoz és az energiaellátáshoz.

HSA, FAMjet tintasugaras nyomtatók

Kapcsolat felvétel, ajánlatkérés!