UA-158190704-1 UA-158190704-2

Jelöléstechnika, Csomagolástechnika, Akció, Újdonság, Hírek

Hírlevél - 2020.07.10.

Eco-Print 2020 nyár - Akciók, Újdonságok!

Carl Valentin címkenyomtatók és kellékanyag akció!

Carl Valentin címkenyomtató akciók

Carl Valentin címkenyomtató és hozzávaló kellékanyag 6 hónapra 20%-os kedvezménnyel!

Válasszon a C.V. Vita II, Compa II és Vario III címkenyomtatók közül és adja meg milyen, mekkora címkére és festékszalagra van szüksége! Becsülje meg vagy kérje kollégánk segítségét, hogy mekkora a havi kellékanyag fogyasztása és mi biztosítjuk 6 hónapra a kellékanyagokat kedvezményes áron! Akciónk tartalmazza a szállítási költséget, beüzemelést és betanítást is!

Ajánlatkérés C.V

Sztrecssfólia optimalizálás és 5%-os kedvezmény!

Sztreccs fólia akció

Kézi-és gépi sztreccsfólia optimalizálással költséget csökkenthet!

Vállaljuk meglévő fóliáinak vizsgálatát, mely kiterjed a vastagságra, szakítószilárdságra, valamint a rakatokhoz felhasznált mennyiség mérésére. Ezt követően javaslatot teszünk egy költséghatékonyabb megoldásra, mely a mért paramétereknél általában jobb eredményt ad, ezáltal tudnak költséget csökkenteni, kevesebb fóliát használni. A felmérés és kiértékelés teljesen díjmentes, valamint az általunk forgalmazott fólia árából 5% kedvezményt biztosítunk.

Ajánlatkérés Sf

Újdonság! - Fam F500 tintasugaras nyomtató

Fam F500 tintasugaras nyomtató akció

Az olasz Fam srl. tovább fejlesztette korábbi tintasugaras nyomtatóját, mellyel bármilyen körülmények között biztosítható a termékek dátum, LOT, sorszám jelölése.

Az új F500 nyomtató megbízható és takarékos tintarendszerrel, könnyen kezelhető nagyméretű színes érintőképernyős kezelői felülettel és magyar szoftverrel rendelkezik. Korszerű elektronikával, saválló gépházzal garantálja a hosszú távú üzemeltetést. Több fajta tintával bármilyen felületre képes nyomtatni, igény esetén színes tinták is elérhetőek.

Kategóriájában kimagasló teljesítménnyel, megbízhatósággal és ár/érték aránnyal rendelkezik!

Ajánlatkérés F500

2020.05.25.

Felhívás!

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk/raktárunk nyitvatartási ideje visszaállt az eredeti rendre!
Hétfő-Csütörtök: 8-16.30
Péntek: 8-14.00

Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámokon.
Iroda, számlázás: Imrik Viktória, +36 1 259-0932, ill. +36 70 703-1730
Raktár: Bóta István, +36 30 655-2939

Budapest, 2020. 05.25

2020.03.16.

Felhívás!

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy preventív okokból irodánk/raktárunk nyitvatartási ideje a koronavírus (COVID-19) miatt határozatlan ideig megváltozik. Az új nyitvatartásunk az alábbiak szerint történik:
Hétfő: 8-14 óra
Kedd: 8-16 óra
Csütörtök: 8-14 óra

Kérjük vegyék figyelembe áruátvételkor és beszállításkor! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámokon.
Iroda, számlázás: Imrik Viktória, +36 1 259-0932, ill. +36 70 703-1730
Raktár: Bóta István, +36 30 655-2939

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Budapest, 2020. 03.16

Hírek - Carl Valentin címkenyomtatók opció

Carl Valentin vonalkód scanner azonnali címke ellenőrzéshez

Carl Valentin cimke vonalkód scanner ellenőrzés opció

A nyomtatófej kopása, a szalag gyűrődése vagy a címkén megjelenő anyaghibák miatt a vonalkód hirtelen olvashatatlanná válhat! Opcionálisan rendelhetó szkenner-kiegészítők ellenőrzik a frissen nyomtatott vonalkód olvashatóságát és jelez.
Így elkerülheti a magas nyomonkövetési költségeket! Ehhez sokféle szkennert tudunk nyújtani az 1D és 2D vonalkódok valós idejű gyors ellenőrzéséhez, valamint a Spectra II , Vario III és Vita II címkenyomtatókhoz szükséges tartószerkezetet.

"

Jellemzők:
- Termelés (változó formátum szerint): akár 35csomag/perc
- Villamos teljesítmény: 85kW
- Légnyomás: 6bar

EF SWM350 zsugórfóliázó gépsor

Csomagolástechnika - Automata ásványvíz fóliázás

Porral festett acélkeret; Összeszerelés szabványos modulokon keresztül; Tolóajtók alumínium kerettel és átlátszó polikarbonát ütésálló védelemmel, lehetővé téve a gép minden részéhez a könnyű hozzáférést és a teljes csomagolási folyamat láthatóságát; Különböző szervomotorok a palackok csoportosításához, előre hozásához, műanyag vágásához, …; Hordozószalag hőre lágyuló anyagból készült láncokkal, alacsony súrlódási együtthatóval; Filmvágó rendszer forgó pengével; Billenőkar a műanyag szállítás gyorsulásának és lassulásának elnyelésére; Hőre zsugorodó fólia alagút; Hő zsugorodó alagút szállítószalag üvegszál rudakkal; 2 fokozatú hőre zsugorodó alagút választható hőmérsékleten; A gép elektromos szekrénye és a fűtési zsugorító alagút kényszerű szellőzéssel van felszerelve; Állítható kezelőpanel a kezelő magasságában, LCD érintőképernyővel; Hálózati feszültség: a rendeltetési ország alapján; Opció: a nyomtatott film eszköz felismerése és pozicionálása; Opció: egy filmtekercs egyszerre 2 darabot csomagol; Opció: automatikus eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott film (referenciaértékekkel) központosítását

Famjet Makro a legnagyobb karakter nyomtató!

A FAMJET MAKRO ipari tintasugaras nyomtatórendszer

-bármilyen típusú hordozó (csövek, hüvelyek és szövetek) jelölésére alkalmas, az elektromágneses drop-on-demand (DOD) technológiával. A legnagyobb kihívást jelentő, ipari és csomagolás kódolási alkalmazások megoldásait teljesíti. A nyomtatófej sokféle tintával használható, például víz-, MEK-, alkohol-alapú és pigmentált festékekkel. Kifejezetten a szélsőséges környezeti feltételekhez pl: por, páratartalom, rezgések, nagy hőmérsékleti ingadozások és agresszív környezetben való megfelelésre tervezték.

Pontok (fúvókák) száma vagy maximális nyomtatási magasság:
- 7x2 vagy 16x1 Std változat
- 16x2 vagy 32x1 csak 32Dots változat

Nyomtatási magasság (forgatás nélkül):
- 7 pont magassága 24mm
- 16 pont magassága 60mm
- 32 pont magassága 128mm

Maximális nyomtatási sebesség vagy vonalsebesség:
- Legfeljebb 600pont/s vagy 60m/perc