Jelöléstechnika, Csomagolástechnika, Akció, Újdonság, Hírek

Hírlevél - 2021.02.10.

Eco-Print & Pack 2021!

Hírek, Akciók, Újdonságok!

Pántszalagok! - Közvetlen EU gyártói képviselet!

PET; PP pántszalagok akció

Kiváló minőség és ár/érték arány, széles választékban
Örömmel jelentjük be, hogy cégünk helyi képviselete lett egy Európai Unióban működő pántszalag gyártónak. Így kézi és automata pántszalagok legszélesebb választékával tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, rendkívül versenyképes áron. Termékeink a legmagasabb minőségben készülnek, egyedi igények alapján beállított méretekkel, szakítószilárdsággal, színnel, prégeléssel és nyomattal, az elérhető összes cséve mérettel.

Gazdaságos, nagy teherbírású, de elasztikus PET pántszalagjaink elérhetőek 1000 N és 20 kN közötti szakítószilárdsággal, a legnagyobb pontossággal gyártva az automata és kézi gépekhez. STANDARD, PREMIUM és EXTRA minőségben kínáljuk. Kisebb, könnyebb termékek pántolásához megfelelőbb könnyű, de a természeti behatásoknak is ellenálló PP pántszalagjaink több méretben és szakítószilárdságban, mely 500 és 7000 N között választhatók.
Az „A” osztályú PP szalag első osztályú granulátumból készül és a legmagasabb igényeket elégíti ki.
A „B” osztályú PP szalag a gyártónál keletkező hulladékból készül és továbbra is alkalmas automata és kézi gépekkel történő felhasználásra.

Ajánlatkérés PSZ

Dobozzárógépek! – EAR-Flap P15 a minőség, EAR-Flap P25 változó dobozméretekhez is

EAR-FLAP P15 dobozzáró, dobozfelállító

Kiforrott dobozzáró-gépjeinket több éves tapasztalat alapján nyugodt szívvel ajánljuk minden partnerünknek, akár egyszerűbb, akár összetettebb feladatok megoldására.

EAR-Flap P15 típusú dobozzárógépünk hosszú élettartamú, csapágyazott acél továbbító-görgőkkel működik, két motorral és most alapáron felső három oldali dobozfül behajtóval, továbbá a lábakon ipari kerekekkel ajánljuk! A szélesség és magasság méretek beállítása manuális, így olyan üzemekbe javasoljuk, ahol többnyire egységesek a dobozméretek. Megbízhatósága mellett ára rendkívül meggyőző, így rendkívül jó ár/érték aránnyal rendelkezik!

EAR-FLAP dobozzáró, dobozfelállítóA P25 félautomata dobozzárógépünket változó dobozméretekkel operáló gyártósorok végére érdemes illesztenie. Pneumatikus munkahengere segítségével 130 mm szélességtől és 120 mm-es magasságtól egészen fél méterig képes automatikusan igazodni a különböző dobozméretekhez.

Minden csomagológép extra felszereltséggel és speciális méretekben is kérhető, igény szerint akár rozsdamentes, fagytűrő, vagy robbanásbiztos kivitelben is!

Ajánlatkérés EF

Optimális megoldás! – FAM Jet TL-300DK termikus nyomtató

TL-300DK nyomtató a legköltséghatékonyabb megoldást kínálja az ipari jelölés területén, amely egy TIJ technológiát tartalmazó nyomtatórendszer

A cégünk által forgalmazott Famjet TL300DK típusú nyomtatót, eddigi tapasztalataink alapján, készséggel ajánljuk a Mikro- és KKV. szektornak.
A technológia nagyban hasonlít az ipari TIJ gépjeinkhez, azonban kialakítása jóval egyszerűbb. Főként olyan cégek figyelmébe ajánljuk, ahol nincs szakképzett karbantartó a jelölőgépekhez, hisz a TL300DK semmilyen utólagos karbantartást nem igényel! Beüzemelése gyors, egyszerű és gyártás közben is megvalósítható. Jelöléstechnikai szakembereink örömmel bemutatják, letesztelik az Önök gyártási/ jelölési környezetükben. Természetesen szolgáltatásaink tartalmazzák a beüzemelést és a gép kezelésének betanítását.

Tekintse meg a Famjet_TL300DK_termikus nyomtatót és a HP-fejes további típusokat, melyekkel az Ön alkalmazási feladataira is megoldást találunk.

Ajánlatkérés TL3

FAMJet TL-300DK HP-fejes termikus nyomtató

Rendelkezésre állás! - azaz karbantartás és kellékanyagellátás

Szervíz, Raktár, Kellékanyag, Szállítás

A mai piaci világba rendkívül nagy hangsúlyt kapott a rendelkezésre állási idő, a folyamatos termelési igények mellett. Ezért szolgáltatásaink között meg-található az állapotfelmérés, gyors szerviz, állandó karbantartás, folyamatos kellékanyag, csomagolóanyag raktározás és partnereink azonnali ellátása. Jelöléstechnikai berendezések forgalmazása mellett, a ma használt kellékanyagok széles választékát szállítjuk partnereink számára. A piaci szférában, a kiváló minőség és versenyképes ár mellett, a rugalmas gyors szállítás során nyújtott szolgáltatásunk tesz minket egyedivé.

Szerződött partnerinknek negyed-, fél-, vagy akár egy éves kellékanyagmennyiségét tároljuk a Budapesten található raktárunkban. Így a kívánt termékből a lehívott mennyiséget 72 órán belül szállítjuk Önnek!

Érdeklődjön!

Hírlevél - 2020.10.15.

Eco-Print 2020 ősz - Akciók, Újdonságok!

Akció! - Jelölés és dátumozás az új F500-as nyomtatóval!

Fam F500 tintasugaras nyomtató kedvezmény

Előző levelünkben már említett F500 -as jelölőgéppel bármilyen körülmények között biztosítható a termékek dátum, LOT és sorszám jelölése.

Ez a megbízható és takarékos nyomtató kategóriájában kimagasló teljesítménnyel, megbízhatósággal és ár/érték aránnyal rendelkezik! Ezért a gyártó az idei évre bevezető akcióval kínálja a FAMJet F500 tintasugaras nyomtatót!

450.-EUR kedvezménnyel és 2 év garanciával*!

Ajánlatkérés F500

Akció! - Kézi pántolás a strapabíró EBT 300 pántológéppel

EBT 300 akkumulátoros pántológép akció

Végezze rakományai pántszalagos rögzítését ezzel a jól bevált EBT-300 típusú pántológéppel. A két darab nagy kapacitású akkumulátorral akár 300 db pántolást is el tud végezni folyamatosan.

Nem fog csalódni ebben a strapabíró készülékben, amely teljesen ergonomikus, alkatrészei mégis erősek, szerviz költsége alacsony. Teljes támogatást és szervízt biztosítunk partnereinknek!

10% -os kedvezménnyel és 2 év garanciával*!

Ajánlatkérés EBT

Akció! - Gépi sztreccsfóliázás Model 200 fóliázógéppel

Model 200 raklap fóliázógép akció

Ez az egyszerűen használható, mégis részletesen, pontosan paraméterezhető forgótányéros fóliázó berendezés rendelkezésre állása kivételes a strapabíró megbízhatósága miatt. Nem kell attól tartani, hogy néhány év múltán felmondja a szolgálatot. Biztonsági berendezéseivel és technikai kivitelezésével óvja kezelőét.

Tekintse meg a Model 200 rakat fóliázógép egyedi kiegészítőit és további típusokat, melyekkel az Ön feladataira is megoldást találunk.

10% -os kedvezménnyel és 2 év garanciával*!

Ajánlatkérés M200

Újdonság! - Purex elszívók széles választéka Angliából

Purex IFUME 400 elszívók, füstszívás, légtisztítás

A méltán híres és közismert Purex elszívók bebizonyították, hogy megbízhatók, minőségi professzionális berendezések. Mind a költséghatékony alap típusok vagy a digitális rendszerei megállják a helyüket az ipari elszívás területein. Számos berendezés típus létezik felhasználási területtől, különböző felszereltségtől, szívási teljesítménytől függően és szűrési minőség szerint a vegyianyagtól a HEPA szűrésig.

Tavaly megjelent IFUME elszívó család ezeket a tulajdonságokat mind képviseli a legújabb fejlesztéssekkel és kimondottan alkalmazás specifikus, kompakt berendezés típusokkal.
Tekintse meg a Purex IFUME elszívókat itt>>!

Ajánlatkérés IFUME


A 2020.10.15.-én meghírdetett fenti akcióink 2020. december 1.-ig történő megrendelés esetén érvényesek!*

2020.10.01.

Felhívás!

Tisztelt Partnerek!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy preventív okokból irodánk/raktárunk nyitvatartási ideje a koronavírus (COVID-19) miatt határozatlan ideig megváltozik. Az új nyitvatartásunk az alábbiak szerint történik:
Hétfő: 8-14 óra
Kedd: 8-16 óra
Csütörtök: 8-14 óra

Kérjük vegyék figyelembe áruátvételkor és beszállításkor! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámokon.
Iroda, számlázás: Imrik Viktória, +36 1 259-0932, ill. +36 30 336 7877
Raktár: Bóta István, +36 30 655-2939

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Budapest, 2020.10.01

Hírlevél - 2020.07.10.

Eco-Print 2020 nyár - Akciók, Újdonságok!

Carl Valentin címkenyomtatók és kellékanyag akció!

Carl Valentin címkenyomtató akciók

Carl Valentin címkenyomtató és hozzávaló kellékanyag 6 hónapra 20%-os kedvezménnyel!

Válasszon a C.V. Vita II, Compa II és Vario III címkenyomtatók közül és adja meg milyen, mekkora címkére és festékszalagra van szüksége! Becsülje meg vagy kérje kollégánk segítségét, hogy mekkora a havi kellékanyag fogyasztása és mi biztosítjuk 6 hónapra a kellékanyagokat kedvezményes áron! Akciónk tartalmazza a szállítási költséget, beüzemelést és betanítást is!

Ajánlatkérés C.V

Sztrecssfólia optimalizálás és 5%-os kedvezmény!

Sztreccs fólia akció

Kézi-és gépi sztreccsfólia optimalizálással költséget csökkenthet!

Vállaljuk meglévő fóliáinak vizsgálatát, mely kiterjed a vastagságra, szakítószilárdságra, valamint a rakatokhoz felhasznált mennyiség mérésére. Ezt követően javaslatot teszünk egy költséghatékonyabb megoldásra, mely a mért paramétereknél általában jobb eredményt ad, ezáltal tudnak költséget csökkenteni, kevesebb fóliát használni. A felmérés és kiértékelés teljesen díjmentes, valamint az általunk forgalmazott fólia árából 5% kedvezményt biztosítunk.

Ajánlatkérés Sf

Újdonság! - Fam F500 tintasugaras nyomtató

Fam F500 tintasugaras nyomtató akció

Az olasz Fam srl. tovább fejlesztette korábbi tintasugaras nyomtatóját, mellyel bármilyen körülmények között biztosítható a termékek dátum, LOT, sorszám jelölése.

Az új F500 nyomtató megbízható és takarékos tintarendszerrel, könnyen kezelhető nagyméretű színes érintőképernyős kezelői felülettel és magyar szoftverrel rendelkezik. Korszerű elektronikával, saválló gépházzal garantálja a hosszú távú üzemeltetést. Több fajta tintával bármilyen felületre képes nyomtatni, igény esetén színes tinták is elérhetőek.

Kategóriájában kimagasló teljesítménnyel, megbízhatósággal és ár/érték aránnyal rendelkezik!

Ajánlatkérés F500

2020.05.25.

Felhívás!

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk/raktárunk nyitvatartási ideje visszaállt az eredeti rendre!
Hétfő-Csütörtök: 8-16.30
Péntek: 8-14.00

Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámokon.
Iroda, számlázás: Imrik Viktória, +36 1 259-0932, ill. +36 30 336 7877
Raktár: Bóta István, +36 30 655-2939

Budapest, 2020. 05.25

2020.03.16.

Felhívás!

Tisztelt Partnerek, Beszállítók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy preventív okokból irodánk/raktárunk nyitvatartási ideje a koronavírus (COVID-19) miatt határozatlan ideig megváltozik. Az új nyitvatartásunk az alábbiak szerint történik:
Hétfő: 8-14.00
Kedd: 8-16.00
Csütörtök: 8-14.00

Kérjük vegyék figyelembe áruátvételkor és beszállításkor! Bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi telefonszámokon.
Iroda, számlázás: Imrik Viktória, +36 1 259-0932, ill. +36 30 336 7877
Raktár: Bóta István, +36 30 655-2939

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Budapest, 2020. 03.16

Hírek - Carl Valentin címkenyomtatók opció

Carl Valentin vonalkód scanner azonnali címke ellenőrzéshez

Carl Valentin címke vonalkód scanner ellenőrzés opció

A nyomtatófej kopása, a szalag gyűrődése vagy a címkén megjelenő anyaghibák miatt a vonalkód hirtelen olvashatatlanná válhat! Opcionálisan rendelhetó szkenner-kiegészítők ellenőrzik a frissen nyomtatott vonalkód olvashatóságát és jelez.
Így elkerülheti a magas nyomonkövetési költségeket! Ehhez sokféle szkennert tudunk nyújtani az 1D és 2D vonalkódok valós idejű gyors ellenőrzéséhez, valamint a Spectra II , Vario III és Vita II címkenyomtatókhoz szükséges tartószerkezetet.

"

Jellemzők:
- Termelés (változó formátum szerint): akár 35csomag/perc
- Villamos teljesítmény: 85kW
- Légnyomás: 6bar

EF SWM350 zsugórfóliázó gépsor

Csomagolástechnika - Automata ásványvíz fóliázás

Porral festett acélkeret; Összeszerelés szabványos modulokon keresztül; Tolóajtók alumínium kerettel és átlátszó polikarbonát ütésálló védelemmel, lehetővé téve a gép minden részéhez a könnyű hozzáférést és a teljes csomagolási folyamat láthatóságát; Különböző szervomotorok a palackok csoportosításához, előre hozásához, műanyag vágásához, …; Hordozószalag hőre lágyuló anyagból készült láncokkal, alacsony súrlódási együtthatóval; Filmvágó rendszer forgó pengével; Billenőkar a műanyag szállítás gyorsulásának és lassulásának elnyelésére; Hőre zsugorodó fólia alagút; Hő zsugorodó alagút szállítószalag üvegszál rudakkal; 2 fokozatú hőre zsugorodó alagút választható hőmérsékleten; A gép elektromos szekrénye és a fűtési zsugorító alagút kényszerű szellőzéssel van felszerelve; Állítható kezelőpanel a kezelő magasságában, LCD érintőképernyővel; Hálózati feszültség: a rendeltetési ország alapján; Opció: a nyomtatott film eszköz felismerése és pozicionálása; Opció: egy filmtekercs egyszerre 2 darabot csomagol; Opció: automatikus eszköz, amely lehetővé teszi a nyomtatott film (referenciaértékekkel) központosítását

Famjet Makro a legnagyobb karakter nyomtató!

A FAMJET MAKRO ipari tintasugaras nyomtatórendszer

-bármilyen típusú hordozó (csövek, hüvelyek és szövetek) jelölésére alkalmas, az elektromágneses drop-on-demand (DOD) technológiával. A legnagyobb kihívást jelentő, ipari és csomagolás kódolási alkalmazások megoldásait teljesíti. A nyomtatófej sokféle tintával használható, például víz-, MEK-, alkohol-alapú és pigmentált festékekkel. Kifejezetten a szélsőséges környezeti feltételekhez pl: por, páratartalom, rezgések, nagy hőmérsékleti ingadozások és agresszív környezetben való megfelelésre tervezték.

Pontok (fúvókák) száma vagy maximális nyomtatási magasság:
- 7x2 vagy 16x1 Std változat
- 16x2 vagy 32x1 csak 32Dots változat

Nyomtatási magasság (forgatás nélkül):
- 7 pont magassága 24mm
- 16 pont magassága 60mm
- 32 pont magassága 128mm

Maximális nyomtatási sebesség vagy vonalsebesség:
- Legfeljebb 600pont/s vagy 60m/perc