Jelöléstechnika - tintasugaras nyomtatók, dátumozók, jelölőgépek

Tintasugaras nyomtatók, Jelölőgépek, Kódnyomtatók

Próbálja ki és tapasztalja meg a kiváló minőségű, nagy sebességű és megbízható ipari nyomtatást! ...
A folyamatos tintasugaras nyomtatók (CIJ) ideálisak a gyors gyártósoroknál történő jelölésekhez. A nagysebességű kódnyomtatás érintés nélküli formáját kínálják, amely bármilyen felületen kiváló eredményeket képes elérni, beleértve az egyenetlen vagy ívelt felületeket is. A tintasugaras nyomtatókat elsősorban termékek és elsődleges csomagolások kódolására használják. A CIJ jelölőgépeket számos iparág használja, beleértve az élelmiszer- és italgyártást, a gyógyszeripart, a műanyag és fém extrudálását / gyártását, a kábelgyártást és sok kiskereskedelmi gyártót. A CIJ nyomtatók kinyomtathatják a lejárati dátumokat, a gyártói tételszámokat, gyártási dátumokat és a termék specifikációit vagy más változó információkat.

Az alábbi tintasugaras nyomtatók, már a legújabb technológiával készült jelölőgépek, amelyek mind sebességben, mind minőségben és ár/érték arányban tudják a legkülönböző feladatok végrehajtását a dátum, szöveg és kódnyomtatás területén.

tintasugaras dátumozó, kódnyomtató, jelölőgép
FamJet F500 tintasugaras nyomtató, dátumozó, jelölőgép, kódnyomtató

Kiegészítők:
- Encoder
- Vezetőpálya
- Fotocella
- Állapotjelző lámpa

FamJet F500 CIJ nyomtató

FamJet F500 tintasugaras nyomtató

Egyedi öntisztító tintarendszer
Bármi legyen is a gyártósor követelményeivel, az F500 következetesen és megbízhatóan nyomtat, minimális kezelő beavatkozást igényel. Az F500 még ellenőrizetlen, nem megfelelő leállítás után is sikeresen újraindul.

A nagy belső tartály és a fúvókatömítés lehetővé teszi az F500 számára, hogy valóban automatikusan tisztítsa meg a nyomtatófejet a páratlan indítási és leállítási teljesítmény érdekében. Ergonómikus felhasználói felület, amelynek egyetlen gombja vezérli a teljes indítási és leállítási folyamatot, kiküszöböli a potenciális kezelői hibákat és a kézi nyomtatófej tisztításával járó tipikus késéseket.

Akár folyamatosan fut, akár naponta leáll, az F500 mindig megbízhatóan működik. Az F500 robusztus szekrény 304-es rozsdamentes acélból készül. IP 53 besorolású szekrény könnyedén tisztára törölhető, por- és csepp álló. Az F500 akár 4 sort is nyomtat különféle nyomtatási formátumokkal, ideértve a logókat, az automatikus sorozatszámozást / kötegelt kódolást és a valósidejű órákat. Az F500 tintatartományt maximális megbízhatósággal és üzemidővel tervezték. Az F500 ideális választás a mindennapi termelési környezet alapvető kódolási követelményeihez.

FamJet F500 dátumnyomtató jellemzői:
- Kompakt, könnyen kezelhető nyomtató a legkedvezőbb áron
- 4 sor különféle nyomtatási formátumokban
- Kiváló minőségű és nagysebességű mátrix elérhetősége
- Széles tintatartomány áll rendelkezésre minden alkalmazáshoz
- Automatikus ismétlés, fordított/ hátramenet
- Karakter szélesség és magasság beállítása, Nyomtatás késleltetés

A legjobb tulajdonságok kombinálása egyetlen nyomtatóba!

Ha jó minőségű CIJ kódnyomtatót keres, akkor a KGK kis karakteres nyomtatók éppen erre a célra lettek fejlesztve. A KGK tintasugaras nyomtatók megbízhatók és tartós nyomtatási megoldást kínálnak ügyfeleinknek, amely jól illeszkedik a csúcsminőségű ipari nyomtatási megoldások céljához.
A KGK tintasugaras nyomtató termékcsaládja az ipari kódnyomtatás összes CIJ nyomtatójának legjobb tulajdonságait ötvözi.

Az összes KGK tintasugaras jelölőgép rendelkezik CE tanúsítvánnyal, IP54 (L-modell) vagy IP65 védettséggel (teljes mértékben por ellen és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból), zord környezetben is használható és minden elektronika megfelel a RoHS követelményeknek.

KGK 3000 tintasugaras nyomtató

KGK CCS3000L CIJ nyomtató

KGK - CCS3000L tintasugaras nyomtató

Egyszerű karbantartás
Magas nyomtatási stabilitás és kevesebb a fúvókák eltömődése és a nyomtatófej karbantartás az új fúvókaanyagnak köszönhetően. 5,7 hüvelykes színes érintőképernyős LCD kivitellel és az intuitív szoftverrel kombinálva könnyű kezelhetőséget és használatot eredményez. A fúvóka fedél mechanizmus, beágyazott fejfűtés és a légnyomásos rendszer, amely tisztán tartsa a fejet a portól mind a stabil hosszantartó rendelkezésre állást szolgálja.

Nagyobb nyomtatási minőség
A tovább fejlesztett nyomtatófej-fűtés technológiája és az egyedülálló viszkozitás-szabályozó rendszer miatt, amely lehetővé teszi a nyomtató számára, hogy stabilabb nyomtatási eredményt és jobb minőséget érjen el.

Csatlakozás és vezérlés
Több nyomtatót kezelhet egyszerűen. Akár 16 nyomtató kezelése egyetlen mester nyomtatóval. Ez megkönnyíti a több gyártósor vezérlését, hasonló gyártási követelményekkel a gyártás során (bizonyos funkciókra korlátozva). Minden kapcsolat készen áll a külső vezérlőkkel történő kommunikáció és integráció megkönnyítés érdekében.

Fúvókafedél-mechanizmus
Egy mechanizmus zárja le a fúvókát légmentesen, hogy megakadályozza a fúvóka eltömődését, dugulását és beszáradását. Ez a technológia jelentősen növeli a nyomtatófej élettartalmát és csökkenti a karbantartásának mértékét.

KGK CCS3000L nyomtató jellemzői:
- 5,7 hüvelykes színes érintőképernyő.
- Fúvókatípus/nyomtatási magasság: 40µm/0.8-5mm, 50µm/1-10mm, 60µm/2-10mm
- Fúvóka zárásos technológia, nincs beszáradás
- Fejkábel hossz: 1,5m (4,92 láb)(gazdaságos modell)
- Elérhető nyomtatófejek száma: egyfejű nyomtató
- Hálózatba integrálható, Naplózási funkció
- Túlnyomás alá helyező készlet
- 1D és 2D olvasó adaptációs lehetőség
- 1780- 3200 karakter/s, függ a fúvókától és a tintától
- 1D, 2D és QR kód, automata dátum, sorszám és logó jelölés

KGK - CCS3000D tintasugaras nyomtató

KGK - CCS3000D CIJ nyomtató

KGK - CCS3000D tintasugaras nyomtató

A KGK CCS3000D tintasugaras nyomtató ragyogó teljesítménnyel büszkélkedhet
A nyomtatási sebesség bőven meghaladja a 2000 betűt másodpercenként, a karaktermagasságok széles skáláját (0,8 és 10 mm között, fúvókától függően) nyújtva a szerkeszthető üzenetekhez, amely akár 6 sorosak is lehetnek.

A szoftver komplett és valóban "felhasználóbarát".
Az üzemeltető könnyen és dedikált módon szerkeszthet akár összetett üzeneteket igényeinek megfelelően, alfanumerikus karaktereket, vonalkódokat (ITF, NW7, EAN, Code39, Code128, Datamatrix), a dátumformátumok teljes skáláját, az inkrementális / dekrementális számlálót 10 számjegyig és logókat tartalmazva. Számos pontmátrix áll rendelkezésre (5x5-től 32x32-ig). Az üzenetek kijelzőről vagy USB port-on keresztül feltölthetőek a nagy kapacitású memóriába akár 999 db erejéig. Garantált átjárhatóság RS232C, LAN, USB és Ethernet portokon keresztül.
A CSS3000D rozsdamentes acél testtel, 3,5 m-es köldökkábellel, levehető érintőképernyővel kábellel 2 m-ig, tinta előmelegítővel a nyomtatófejben (nyomás alatt), valamint IP65 por és nedvesség elleni védelemmel. Rendszeres karbantartás, amelyet indításkor automatikusan jelez, átlagosan 12 000 munkaóránkként szükséges.

KGK CCS3000D nyomtató jellemzői:
- 10,4 hüvelykes színes érintőképernyő, kivehető 2m.
- Fúvókatípus/nyomtatási magasság: 40µm/0.8-5mm, 50µm/1-10mm, 60µm/2-10mm
- Fúvóka zárásos technológia, nincs beszáradás
- Fejkábel hossz: 3,5m (9,84 láb)(szabványos)
- A Master Printer 16 slave nyomtatót képes vezérelni.
- Hálózatba integrálható, Naplózási funkció
- Túlnyomás alá helyező készlet
- 1D és 2D olvasó adaptációs lehetőség
- 1780- 3200 karakter/s, függ a fúvókától és a tintától
- 1D, 2D és QR kód, automata dátum, sorszám és logó jelölés

Tintasugaras dátumozók, dátum- és kódnyomtatók

Kapcsolat felvétel, ajánlatkérés!